Մխիթար Սեբաստացու օրեր. կրթահամալիրի տոն

images  Նոյեմբերի 5-10

Մասնակիցներ ՝ 4-6-րդ դասարանների սովորողներ

Նպատակը՝ ճանաչել իսկական սեբաստացուն և սեբաստացիական աշխարհը

Խնդիրները՝

  • Ստեղծագործական-վերլուծական մտածողության զարգացում
  • Օտարալեզու ուսումնական նյութերի որոնում, մշակում, ստեղծում
  • Աշխատանք բլոգում, կայքում

 1. Թթվածեսից մինչև հարիսայածես

  • Ուսումնա-հետազոտական աշխատանք/ ե՞րբ, ինչպե՞ս, ո՞ւմ կողմից ծնվեց կրթահամալիրում թթու դնելու, հարիսա պատրաստելու միտքը/
  • Ընտանեկան հարցազրույցներ / տատիկներից, մայրիկներից թթվի, հարիսայի պատրաստման եղանակների մասին/
  • Թթվի, հարիսայի նախապատմությունը:

2. Ստեղծագործական աշխատանքներ՝

  • Ես սեբաստացի եմ
  • Իմ դպրոցը

3. Համագործակցային նախագծեր (6-րդ դասարաններ)՝

Այլ նախագծեր՝

Արագածոտնի մարզի Կոշ գյուղի  սովորողների, ուսուցիչների փոխայցելությունը կրթահամալիրի Հյուսիսային դպրոց

Նախագծերի արդյունքում ստեղծված նյութերըֆիլմերը, ռադիոթողարկումները, պատումներըպրեզենտացիաները հրապարակվում են սովորողների բլոգներում,ենթակայքում, կայքում: 

Об авторе Քրիստինե Շահբազյան

Մի փոքր իմ մասին. Ծնվել եմ 1984 թ. օգոստոսի 2-ին : Ավարտել եմ Երևանի թիվ 100 միջնակարգ դպրոցը: 2001-2005թթ սովորել եմ ԵՊՀ-ի բանասիրական ֆակուլտետում, ապա ուսումս շարունակել նույն բաժնի մագիստրատուրայում: Այժմ աշխատում եմ "Մխիթար Սեբաստացի" կրթահամալիրում: Դասավանդում եմ մայրենի Գեղարվեստի կրտսեր 4-5-րդ դասարաններում:
Запись опубликована в рубрике 4-րդ դասարանի ուսումնական փաթեթ, 5-րդ դասարանի ուսումնական փաթեթ, 6-րդ դասարանի ուսումնական փաթեթ, Նախագծեր. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s